Kuha
Käyttö: Monipuolinen ruokakala, sisävesistä kalastettu kuha tulee kypsentää tai pakastaa ennen nauttimista
Valikoima Tuore file, perattu kokonainen.
Alkuperä Pääsääntöisesti Lahden Vesijärveltä ja Hämeenlinnasta Vanajavedeltä Kalatukku E. Erikssonin kautta.
Kuha on yksi yleisimmistä kauppakaloista Suomessa. Sen suosion takana ovat mieto ja miellyttävä maku, sopiva annoskoko ja vähäinen ruotojen määrä. Kaikki myymämme kuha on luonnonkalaa.
Sisävesiltä kuhaa saadaan heinäkuuta lukuun ottamatta vuoden ympäri. Merialueilta kuhaa saadaan vähemmän lähinnä vähentyneen ammattikalastuksen vuoksi.
Kuha on eettisesti perusteltu elintarvike. kotimaisena vaalealihaisena luonnonkalana se ei kaipaa sertifiointia. Ahvenen ja hauen rinnalla se on yksi suositeltavista luonnonkaloista.