Loistavat oheistuotteet, Joulutuotteet
Tuotteet
Kampasimpukka
Kampasimpukka on valtamerissä kavava tai kasvatettu simpukkalaji, jonka liha on maukasta. Kampasimpukkaa voi valmistaa monella tapaa.
Lisätietoja tuotteestaKallioantura
Kallioantura on litteä kampelan sukuinen kala. Sen liha on vähärasvaista ja hyvän säilyvyytensä vuoksi kuljetustenkin jälkeen vielä hyvin maukas.
Lisätietoja tuotteestaJokirapu
Jokirapu kasvaa luonnonvaraisena Suomen järvissä ja joissa. Rapukausi on heinäkuun lopusta lokakuulle.
Lisätietoja tuotteestaHAMACHI eli piikkimakrilli
Hamachi on erityisesti sushissa käytetty kala, joten sopii syötäväksi myös raakana.
Lisätietoja tuotteestaEurooppalainen hummeri
Euroopan hummeria saatavissa valmiiksi keitettyjä ja elävänä.
Lisätietoja tuotteestaEurooppalainen Belon -osteri
Toiset rakastavat, toiset vierastavat. Eurooppalainen Belon (ranskaksi platue eli littana) osteri tulee meille aina elävänä ja sen tulee olla elävä aina avaamiseen saakka.
Lisätietoja tuotteestaSiika
Kotimainen siika on maukas ja monipuolinen ruokakala. Pääosin myymämme siika on kasvatettua, mutta välillä saamme myös luonnonsiikaa Ahvenanmaalta.
Lisätietoja tuotteestaPunakampela
Käyttö Monipuolinen ruokakala Valikoima tuore filee, savustettu, tilauksesta tuore kokonainen Alkuperä Itämeri, Pohjois-Atlantti, Kalamestan kautta Punakampela on Pohjois-Euroopan käytetyin kampelalaji. Varsinkin lounasravintolat suosivat punakampelaa sen…
Lisätietoja tuotteestaPiikkikampela
Käyttö Monipuolinen ruokakala Valikoima Tuore kokonainen Alkuperä Pohjois Atlantti, kalatukku E, Erikssonin ja kalatukku Arvo Kokkosen kautta. Piikkikampela on kampelakalojen kuningas. Isokokoisena ja näyttävänä se…
Lisätietoja tuotteestaNieriä
Käyttö Monipuolinen ruokakala, sopii nautittavaksi myös raakana Valikoima Tuore kokonainen, filee Alkuperä Kasvatettu Suomalainen, Ruotsalainen, Islantilainen ja Saksalainen. Kalatukku E, Erikssonin ja kalatukku Arvo Kokkosen…
Lisätietoja tuotteestaLohi
Käyttö Monipuolinen ruokakala, sopii nautittavaksi myös raakana Valikoima Kokonainen tuore, filee, lämmin ja kylmä savustettu, graavattu (erilaisia graavimausteseoksia), loimutettu. Alkuperä Norja, kasvatettu, eri tukkujen kautta.…
Lisätietoja tuotteestaLahna
Käyttö: Monipuolinen ruokakala, ei sovi syötäväksi raakana Valikoima Tuoreena kokonaisena Alkuperä Useilta vesialuielta Lahnaa esiintyy kaikilla vesialueilla ja parhaimmillaan lahna on kookkaana, yli 1,5…
Lisätietoja tuotteestaKuha
Käyttö: Monipuolinen ruokakala, sisävesistä kalastettu kuha tulee kypsentää tai pakastaa ennen nauttimista Valikoima Tuore file, perattu kokonainen. Alkuperä Pääsääntöisesti Lahden Vesijärveltä ja Hämeenlinnasta Vanajavedeltä Kalatukku…
Lisätietoja tuotteestaKirjolohi
Käyttö: Monipuolinen ruokakala, soveltuu myös raakana syötäväksi Valikoima: Tuoreena kokonaisena ja fileinä, savustettuna Alkuperä: Kotimainen kasvatettu, useita toimittajia. Kirjolohi tuotiin Suomeen 1960 -luvulla. Se…
Lisätietoja tuotteestaItämeren villi lohi
Käyttö: Monipuolinen ruokakala, sopii syötäväksi raakana, graavattuna sekä kypsennettynä. Valikoima: Lohen pyyntikaudella kesäkuussa saatavilla kokonaisina tuoreina. Voidaan fileoida asiakkaan pyynnöstä. Alkuperä Itämeri, Kalatukku E. Erikssonin…
Lisätietoja tuotteestaHauki
Hauki on loistava ruokakala, joka on kuitenkin herkkä pilaantumaan. Parhaimmillaan hauki on 1-2 päivää pyynnistä. Hauki koetaan ruotoiseksi kalaksi, mutta ruodot ovat isoja ja helposti…
Lisätietoja tuotteesta